Damla Ersubaşı’dan şoke eden itiraf videosu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü oyuncu Damla Ersubaşı, kızlarının babası eski eşi Mustafa Can Keser’in iddialarına yanıt verdiği videolu paylaşımında uyuşturucu batağına düştüğünü itiraf etti. Ersubaşı, “Bir dönem uyuşturucuya düştüm. Parayı kumarda, uyuşturucuda harcadım. Bu para eski kocam Mustafa Can Keser’in parasıydı. Beni tehdit etti. Çocuklarımı aldı” dedi.

‘Sihirli Annem’ dizisinde canlandırdığı Tuğçe karakteriyle bilinen oyuncu Damla Ersubaşı, 2016 yılında işletmeci Mustafa Can Keser ile nikâh masasına oturmuştu. Zehra ve Zeynep adında iki kızları olan çift, 2020’de olaylı bir şekilde boşanmıştı. ‘İhanet’ ve ‘şiddet’ iddiaları sonrası yollarını ayıran ikili yeniden karşı karşıya geldi. Mustafa Can Keser’in, eski eşi Damla Ersubaşı’na ağır suçlamalarla dolu bir velayet davası açtığı öğrenildi.

Keser, eline ulaşan görüntülerin ardından mahkemeye başvurdu, “Eski karım yasaklı madde kullanıyor, velayeti almak istiyorum” dedi. Çocuklarının annesinin uyuşturucu kullandığını iddia eden Mustafa Can Keser, çocukların velayetini aldı.

Mahkeme kararıyla çocuklarını eski eşine kaptıran ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından ağlayarak açıklama yaptı.

AĞLAYARAK İTİRAF ETTİ

Ağlayarak uyuşturucu kullandığını itiraf eden ünlü oyuncu, “Bir dönem uyuşturucuya düştüm. Parayı kumarda, uyuşturucuda harcadım. Bu para eski kocam Mustafa Can Keser’in parasıydı. Beni tehdit etti. Çocuklarımı aldı” ifadelerini kullandı.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Bir dönemin popüler dizilerinden Sihirli Annem dizisinde hayat verdiği Tuğçe karakteriyle hafızalara kazınan Damla Ersubaşı, 2016 yılında işletmeci Mustafa Can Keser ile nikah masasına oturmuştu. Zehra ve Zeynep adında iki kızları olan çift, 2020’de olaylı bir şekilde boşanmıştı. ‘İhanet’ ve ‘şiddet’ iddiaları sonrası yollarını ayıran ikili yeniden karşı karşıya geldi. Mustafa Can Keser’in, eski eşi Damla Ersubaşı’na ağır suçlamalarla dolu bir velayet davası açtığı öğrenildi. Damla Ersubaşı, sosyal medya hesabından paylaştığı video ile gündeme bomba gibi düştü. Ersubaşı yayınladığı videoda “Uyuşturucu içtim, uyuşturucu batağına düştüm, kumar oynadım” sözleriyle gündem oldu.

Magazin haberleri

Kaynak: Haber Global TV

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Damla Ersubaşı’dan şoke eden itiraf videosu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Hepsi Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin