Çok konuşulan görüntülere açıklama geldi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan ve geçtiğimiz günlerde final yapan ‘Bir Derdim Var’ dizisinde başrol oynayan oyuncu Birce Akalay önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi.

ÖNCE ÜZÜLDÜ, SONRA SEVİNDİ

Bir kafede arkadaşı ile sohbet eden Akalay önce üzüldü, sonra sevindi. Birce Akalay’ın oturduğu kafenin hemen karşısındaki ağaca bir kedi çıktı. Kedinin ağaçtan inememesi ve acı dolu miyavlaması sonrasında oradan geçen vatandaşlar itfaiye ekiplerine haber verdi. İtfaiye ekipleri merdiven yardımı ile kediyi kurtararak aşağıya indirdi.

“SİZ ARKADAŞINIZA TEMAS ETMEZ MİSİNİZ?”

Geçtiğimiz günlerde ‘Kuş Uçuşu’ dizisinin yemeğinde bir araya gelen Birce Akalay ile İbrahim Çelikkol arasındaki diyalog dikkat çekmiş, Akalay’ın ‘O birazcık normalin dışında bir adam olduğu için genel olarak çok bulunmuyor’ sözleri karşısında utanan Çelikkol, partnerini omzundan öperek teşekkür etmişti.

Birce Akalay, basın mensuplarının çok konuşulan görüntüleri hatırlatması üzerine, “Ne garip ya, bizim doğalımız o. Siz arkadaşınıza temas etmez misiniz? Bizimki kardeşlik” karşılığını verdi.

Çok konuşulan görüntülere açıklama geldi - Resim : 2

“KIYAMAM NASIL DA KORKMUŞ”

Bu sırada Birce Akalay “Aşkım benim, kıyamam nasıl da korkmuş” diyerek duygularına hakim olamadı. Kediyi kurtaran itfaiye ekiplerine Birce Akalay alkış tutarak karşılık verdi. Oyuncu o anları telefonuyla çekerek ölümsüzleştirmeyi de ihmal etmedi.

“DİNLENİYORUM ARTIK”

Sözlerine devam eden oyuncu “Dinleniyorum artık, ailem, arkadaşım akrabam kim varsa hepsiyle rahat rahat görüşebiliyorum artık” açıklamasını yaptı.

Kaynak: Haber Global TV

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Çok konuşulan görüntülere açıklama geldi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Hepsi Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin