Özel’den atama uyarısı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Haberin Devamı

CHP Lideri Özgür Özel, dün  Afyonkarahisar ve Eskişehir programları kapsamında iki ilin il başkanlığını ve belediyeyi ziyaret etti. Özgür Özel, konuşmalarında özetle şu mesajları verdi: “Çok önemli bir sınavdayız, bütün gözler üzerimizde, dikkatle bizi izliyorlar. O yüzden okyanusları geçip derelerde boğulmayacağız. Sonuna kadar başladığımız gibi devam edeceğiz. Burcu Köksal Başkanımızın geçen günlerde ‘Artık bundan sonra Afyon’da eş, dost, akrabayı belediyeye doldurma dönemi yok’ dediği yaklaşımını önemsiyoruz, destekliyoruz ve sonuna kadar arkasındayız.

ATAMA HATALARINI GERİ ALDIRIYORUM

Şöyle düşünmeyin; ‘50 yıldır bu partide koşturuyorum, belediyeyi kazandık, artık rahat etme zamanı.’ Bu ülkenin geleceğini kurdurmak için kişisel beklentilerin, taleplerin çok dışında bir yaklaşımda bulunmamız lazım. Açık söylüyorum, ufak tefek atama hataları oluyor. Tek tek hepsini geri aldırtıyorum. En iyi o işi yapacağını düşündüğü kişi çok yakın bir partilinin, bir yakınımızın yakını oluyor. Bursa’da geri aldırdım, Balıkesir’de geri aldırdım, Adana’da geri aldırdım. Hata yapma lüksümüz yok. Onlar gri bir kâğıt gibi, onlar kir göstermiyor. Biz tertemiz bir partiyiz, bembeyaz bir kâğıt gibi üzerine kurşunkalemi dokundursak kir gösteriyor kardeşim. Dikkat edeceğiz, doğru davranacağız, örnek olacağız, biz başaracağız.”

Haberin Devamı

Özel daha sonra Eskişehir’e geçerek  Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’yi de makamında ziyaret etti.  Özel, “Eskişehirliler iyi yönetimi, liyakatli yönetimi, şehre sadakati ve en önemlisi de kent suçu işlemeden, kenti bir rant alanı olarak değil, hizmet alanı olarak gören Cumhuriyet Halk Partisi’nin halkçı belediyeciliğini ödüllendirdi” diye konuştu.            

EŞ DOST İÇİN KAZANMADIK

– “Biz bu belediyeleri çocuğa, toruna, eşe ve dosta iş sağlamak ya da ihale verip rant aktarmak için değil, biz bu belediyeleri o çocukların geleceğini kurtarmak için kazandık, geleceklerini kurtarmak için. Bu zafer kesinlikle Afyon’daki, Türkiye’deki siyasi rakiplerimize, AK Partililere, MHP’lilere karşı değil. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün partisini Cumhuriyet’in ikinci yüzyılının ilk seçiminde iktidar yaparsak, bu zafer yoksulluğa karşı kazanılacak, bu zafer işsizliğe karşı kazanılacak, bu zafer gelecekten kaygıya, korkuya karşı, bu zafer baskılar karşısında ifade özgürlüğünü kullanamayanların yaşadıkları umutsuzluğa karşı kazanılacak.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Özel’den atama uyarısı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Hepsi Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin