Kiracı mahkemeye böyle seslendi: Ev sahibimden beni koruyun

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yonca Beşikoğlu, kendisini tahliye etmek isteyen ev sahibinin kapı kilidini değiştirdiği iddiasıyla suç duyurusunda bulundu. Beşikoğlu şikâyet dilekçesinde, “Evin kilidini değiştiren ev sahibi bununla da kalmamış, konutu kullanılamaz hale getirmiştir. Su vanasını kapamıştır. Su vanası kapalı olduğu için doğalgaz sistemi de çalışmamaktadır” dedi.

Haberin Devamı

Yonca Beşikoğlu, İstanbul Beşiktaş’taki evinde 2020’den beri kiracı olarak oturuyordu. İddiaya göre, ev sahibi Fatih Ş., Yonca Beşikoğlu’nu tahliye etmek için dava açtı. Tahliye davasından bir sonuç alamayan Fatih Ş., Yonca Beşikoğlu’nun huzur ve sükununu bozmak için psikolojik şiddet, baskı ve kötü muamelede bulunmaya başladı. Fatih Ş., Yonca Beşikoğlu’nun evde olmadığı bir günü fırsat bilerek evin kapısının anahtarını değiştirdi ve kapının önüne tahta çaktı. Dışarıdan eve gelen Beşikoğlu, dairesinin önüne çakılan tahtayı görünce neye uğradığını şaşırdı. Anahtarını kilide taktığında kapıyı açamayan Beşikoğlu, evine giremedi. Ev sahibinin haksız şekilde çilingir getirerek kapısının kilidini değiştirdiğini ve insanlık dışı bir yaşama mahkûm ettiğini öne süren Beşikoğlu, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvurarak Fatih Ş. hakkında ‘huzur ve sükunu bozma’, ‘hakkı olmayan yere tecavüz’ ve ‘eziyet’ suçlarından suç duyurusunda bulundu. Beşikoğlu şikâyet dilekçesinde, “Evin kilidini değiştiren ev sahibi bununla da kalmamış, konutu kullanılamaz hale getirmiştir. Su vanasını kapamıştır. Su vanası kapalı olduğu için doğalgaz sistemi de çalışmamaktadır” dedi.

Haberin Devamı

‘FİZİKSEL ŞİDDET TEHLİKESİ VAR’

Yonca Beşikoğlu, suç duyurusunun ardından, ev sahibi Fatih Ş.’nin kendisine psikolojik şiddet uyguladığını ileri sürerek korunma talebinde bulundu. Dilekçede özetle “Müvekkilin ev sahibi Fatih Ş. tarafından fiziksel şiddete uğrama tehlikesi bulunmaktadır. Korunma tedbirlerinin uygulanmasını talep ediyoruz” denildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kiracı mahkemeye böyle seslendi: Ev sahibimden beni koruyun

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Hepsi Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin