Erden Timur’dan ‘Dursun Özbek’in listesinde olacak mı?’ sorusuna yanıt

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, seçim ve listede yer alıp almayacağı gündemiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Timur, “Bizim yıl başımız mayıs. Tek gündemimiz şampiyonluk. Rehavete kapılmadan sonuna kadar devam edeceğiz. Bütünleşmiş durumdayız” dedi.

Timur, şöyle devam etti: “Seçimde olup olmama meselesinin hiçbir önemi yok. Seçimde bir yönetim kurulu ve kurullar listesi ile Sportif A.Ş. oluyor. Bir önceki seçimde ben bir sebeple kendim ayrılmak istemiş sonra Sportif A.Ş’de görev almıştım. Seçimin hiçbir şeyi yok bizim için. Güzel işler yapan bir yönetimimiz var. Herkes çaba sarf ediyor. Camiadan şunu istiyorum. Seçim konuşmayalım. Sosyal medyadaki gündem bizim için suni bir gündem. Başka hiçbir şey konuştuğumuz yok. Tüm camiamıza çağrımız, şampiyonluk hedefinden başka hiçbir şey konuşmayalım. Herkesin çok güzel katkıları olmuştur. 100 yıllık camia seçimde zaten gereğini yapar. Herkes müsterih olsun. Ben Sportif A.Ş.’de görev yapıyorum, liste başka bir şey. Görevim devam ediyor. Mayıs ayı başladı. Mayıs ayı Galatasaray’ın yılbaşısıdır.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Erden Timur’dan ‘Dursun Özbek’in listesinde olacak mı?’ sorusuna yanıt

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Hepsi Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin