Çorum’da dehşet! Eski eşinin kocasını ve kavgayı ayırmak isteyen kişiyi öldürdü

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çorum’un İskilip ilçesindeki Murat Cankal, sokakta karşılaştığı eski eşinin kocası Fatih Sungurlu ile kavgayı ayırmaya çalışan Ramazan Balaban ve Şerife Balaban’ı bıçaklayarak yaraladı. Olayda Fatih Sungurlu ve Şerife Balaban hayatını kaybetti. Ramazan Balaban’ın ise hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Haberin Devamı

Olay, dün gece saatlerinde İskilip ilçesi Ulaştepe Mahallesi’nde meydana geldi. Murat Cankal, 2 yıl önce boşandığı Emine Sungurlu’nun evinin önüne gidip beklemeye başladı. Bir süre sonra misafirlikten dönen Emine Sungurlu ve eşi Fatih Sungurlu ile Murat Cankal arasında önce tartışma, ardından da kavga çıktı. Çiftin misafirliğe gittiği komşusu Ramazan Balaban ve eşi Şerife Balaban sesleri duyup dışarı çıkarak tarafları ayırmak istedi. Bu sırada Murat Cankal, belindeki bıçağı çıkarıp, Fatih Sungurlu ile Balaban çiftini bıçakladı. Emine Sungurlu ise kaçtı.

Çorumda dehşet Eski eşinin kocasını ve kavgayı ayırmak isteyen kişiyi öldürdü

Şerife Balaban, Ramazan Balaban

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibi, Fatih Sungurlu’nun hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralanan Ramazan ve Şerife Balaban çifti ise yapılan ilk müdahalenin ardından İskilip Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Şerife Balaban da doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Hayati tehlikesi devam eden Ramazan Balaban ise Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Haberin Devamı
Çorumda dehşet Eski eşinin kocasını ve kavgayı ayırmak isteyen kişiyi öldürdü

Fatih Sungurlu

Olayla ilgili çalışma başlatan polis, şüpheli Murat Cankal’ı kısa sürede yakalayıp, gözaltına aldı. Murat Cankal’ın emniyetteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Çorum’da dehşet! Eski eşinin kocasını ve kavgayı ayırmak isteyen kişiyi öldürdü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Hepsi Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin