Acun Ilıcalı hedefindeki Fenerbahçeli futbolcuyu açıkladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Slovenya Ligi ekiplerinden Maribor’u satın almaya hazırlanan iş insanı Acun Ilıcalı‘dan transfer itirafı geldi.

Fenerbahçe’nin Sloven futbolcusu Miha Zajc’ı Hull City’e transfer etmek istediğini ama oyuncunun Fenerbahçe’de kalmayı tercih ettiğini belirten Ilıcalı, “Bu hikaye kesinlikle doğru. Fenerbahçe başkanı benim iyi bir arkadaşım ve bir Fenerbahçe taraftarı olarak oyuncuları da çok iyi tanıyorum. Bana göre Zajc çok iyi bir futbolcu ama yeteneğini göstermesi için her maçta oynaması gerekiyor. Benim için futbolda ritim çok önemli, ritmi kaybederseniz tekrar yakalamanız zor oluyor.

Hull City’yi devraldığımda ilk hedefim Zajc’tı ama ne yazık ki o Fenerbahçe’de kalmaya karar verdi. Biraz da şanslıyım çünkü ben de bir Fenerbahçe taraftarıyım. Gelecekte neler olacağını göreceğiz. Projemizi Slovenya’da Sloven oyuncularla gerçekleştirme adımına taşıdığımızda belki Maribor’a gelmek isteyebilir. Hull’da da onunla her zaman ilgileniyoruz. Bunlar bazen ilk bakışta fark edilmeyen ama sahada çok iş yapan futbolcular. Zajc, takımın motorundaki motor yağı gibi diğer tüm futbolcuların daha rahat ve sakin olmasını sağlayan bir oyuncu. Bu oyuncu tipini gerçekten seviyorum” dedi.

“FUTBOLDA NE OALCAĞINI ASLA BİLEMEZSİNİZ”

Acun Ilıcalı, Miha Zajc’ın Maribor’un ezeli rakiplerinden biri olan NK Olimpija’nın eski futbolcularından biri olmasının hatırlatılması üzerine ise “Unutmayın, en büyük futbol hikayeleri büyük oyuncuların kulüp değiştirdiği zamandır. Ronaldo’ya bakın, Inter’de, Milan’da, Barcelona’da ve Real Madrid’de oynadı. Futbolda ne olacağını asla bilemezsiniz. Futbol bizi mutlu etmek için yaratılmıştır, o yüzden elimizden geldiğince tadını çıkaralım” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Acun Ilıcalı hedefindeki Fenerbahçeli futbolcuyu açıkladı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Hepsi Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin