Otobüs şoförünün ihmali can aldı! Hatice Sabahi’den acı haber

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adana’da otobüste ücret ödemek için ayağa kalktığı sırada açık bırakılan kapıdan 24 Nisan günü aşağı düşerek ağır yaralanan Hatice Sabahi (75) kaldırıldığı hastanede bugün hayatını kaybetti. Otobüs şoförünün olay sonrası serbest bırakılmasına Sabahi’nin eşi Cemil Sabahi (74), “Bu apaçık cinayete teşebbüstür. İnsan hayatı bu kadar ucuz mu?” diyerek tepki göstermişti.

Haberin Devamı

Kaza, 24 Nisan’da saat 14.30 sıralarında Sarıçam ilçesi Balcalı Mahallesi Güney Kampüs Yolu’nda meydana geldi. Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi’ne kontrole giden 6 çocuk annesi Hatice Sabahi, evine dönmek için Vedat K.’nin kullandığı 01 J 0364 plakalı özel halk otobüsüne bindi. Sürücünün direksiyon başında sigara içtiği otobüs, kapısı açık şekilde ilerlerken Sabahi, otobüs kartını göstermek için ayağa kalktı.

Otobüs şoförünün ihmali can aldı Hatice Sabahiden acı haber

Manevra sırasında dengesini kaybeden Sabahi, açık olan kapıdan düşüp, başını asfalta çarptı. Kaza anı, araç içi kamerasına yansıdı. Gözaltına alınan sürücü Vedat K., çıkarıldığı mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Haberin Devamı
Otobüs şoförünün ihmali can aldı Hatice Sabahiden acı haber

Bu sırada, ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılan Hatice Sabahi’nin, beyin kanaması geçirdiği, köprücük ve kürek kemiği ile göğüs kafesinde kırıklar olduğu belirlendi.

Kafatasında biriken kan boşaltıldıktan sonra yoğun bakım ünitesinde entübe edilen Sabahi, doktorların tüm müdahalelerine karşın kurtarılamadı. Bugün yaşamını yitiren Sabahi’nin cansız bedeni, hastanenin morguna kaldırıldı.

BU VİDEO İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Otobüs şoförünün ihmali can aldı! Hatice Sabahi’den acı haber

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Hepsi Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin