Allegri’den Kenan Yıldız’a olağanüstü övgü: Genç olduğu için değil, iyi olduğu için oynuyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Perşembe akşamı Juventus ile Frosinone karşılaşmasında gözler yine Kenan Yıldız‘ın  üzerindeydi. On sekiz yaşındaki yetenek, resmi olarak Juventus tarihindeki en genç yabancı golcü olduğu için adını tarih kitaplarına yazdırdı. İtalya’da insanlar onu için coşkulu.

18 yıl 234 günlük Yıldız, çeyrek final maçında Frosinone’ye yine gol attı. Attığı golle stadı adeta ateşe verdi. Hat-trick yapan Milik’i bile kimse onun kadar konuşmadı. Maçtan sonra teknik direktör Masimilliano Allegri, “Futbol oynamayı bilen oyuncuları seviyorum. Bu Juventus için iyi bir şey. İtalyan futbolu için bu zorlu dönemde Juventus gibi birçok yetenekli genç oyuncuya sahip bir takımın olması olumlu. Genç oldukları için değil, iyi oldukları için oynuyorlar.” diye konuştu.

La Gazzetta dello Sport, Frosinone karşısında gösterdiği performans nedeniyle Kenan Yıldız’a 7.5 puan verirken “O sadece güzel işler yapıyor” yorumunu yaptı.

Corriere dello Sport ise Yıldız için “O olağanüstü biri ve stadyumdakileri havalara uçuran golüylele bunu bir kez daha kanıtladı” ifadesini kullandı.

Tuttosport ise “Onun golü olağanüstüydü. 78. dakikada taraftarlar tarafından ayakta alkışlandı. Yıldız geleceğin kapısını açıyor.’ diye yazdı.

La Stampa ise milli futbolcumuzun oyun zekasına dikkat çekerek “Uyum ve taktik yetenekleri gelişti. Gittikçe daha da büyüyor ve kendisini takımına adıyor” notunu düştü.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Allegri’den Kenan Yıldız’a olağanüstü övgü: Genç olduğu için değil, iyi olduğu için oynuyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Hepsi Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin