Fatih’te sevgilisini bıçaklayarak öldürdü! ‘Küfür etti’ iddiası

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fatih’te Zehra Taşkın (51) birlikte yaşadığı sevgilisi Fırat Kalburcuoğlu’nu (45) kendisine küfür ettiği iddiasıyla öldürdü. Gözaltına alınan Zehra Taşkın, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Haberin Devamı

Olay, önceki gece saatlerinde Fatih Seyyid Ömer Mahallesi’nde meydana geldi. Zehra Taşkın ile Fırat Kalburcuoğlu beraber yaşadıkları evde tartışmaya başladı. İddiaya göre daha sonra dışarı çıkan ikili dışarıda da tartışmaya devam ettikleri sırada Kalburcuoğlu, Taşkın’a küfretti. Küfrün ardından Taşkın, Kalburcuoğlu’nu vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Kalburcuoğlu’nu hastaneye kaldırdı. Ağır yaralanan adam burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken polis ekipleri Taşkın’ı gözaltına aldı. Emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen Zehra Taşkın tutuklandı.

Mahalle esnafından Hasan Ergin, “Dün akşam polis ve ambulans geldi. Duyduğuma göre bir kadın bir erkeği bıçaklamış. Ambulans hastaneye kaldırdı. Hastanede öldüğünü söylediler. Birebir görmedim dükkandaydım çıkamadım” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Fatih’te sevgilisini bıçaklayarak öldürdü! ‘Küfür etti’ iddiası

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Hepsi Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin