Carlo Ancelotti az önce duyurdu: Arda Güler her an oynayabilir

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İspanya La Liga‘da Barcelona’nın 11 puan önünde şampiyonluğa koşan Real Madrid, zorlu Real Sociedad deplasmanına çıkacak.

Maç öncesi bir basın toplantısı düzenleyen takımın İtalyan Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, “Şampiyon olmak için 7 puana ihtiyacımız var. Bu puanları mümkün olduğunca çabuk almak istiyoruz. Zor bir maç. Real Sociedad’ı yenmek için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Ancelotti, “Matematiksel olarak şampiyonluğu kazanana kadar savaşmaya devam etmeliyiz. Önümüzdeki maçlara ve Şampiyonlar Ligi’ne iyi hazırlanabilmek için olumlu gidişatımıza devam etmemiz gerekiyor. Kazanmak için sıkı rekabet ve her şeyimizi vermemiz gerekiyor. Yarınki maçı kazanmak için savaşacağız” diye konuştu.

Bellingham’ın mide sorunları olduğunu belirten Ancelotti, “Rodrygo da gribe yakalandı. Mendy yarın bizimle olmayacak.” şeklinde konuştu.

ARDA GÜLER İÇİN BUNLARI SÖYLEDİ

Arda Güler sorusuna da yanıt veren Ancelotti, “Arda iyi durumda. Bir süredir oynamaya hazır ancak çok zorlu maçlar oynadığımız için şans veremedim. İyi oynarken takımı değiştirmek zor. Hak ettiği dakikaları alamadı ama iyi tavrı, çalışma şekli ve kararlılığı göz önüne alındığında her an oynayabilir” dedi.

Militao’nun henüz yüzde 100’üne ulaşamadığını da kaydeden İtalyan Teknik Direktör, “Onun da daha fazla dakikaya ihtiyacı var. Yarın oynayıp oynamayacağına henüz karar vermedim” dedi.

Carlo Ancelotti bir de müjdeli haber vererek Belçikalı kaleci Courtois’nın haftaya Cadiz maçında oynayabilecek duruma geleceğini duyurdu.

Ancelotti, Barcelona Teknik Direktörü Xavi’nin de doğru bir karar verdiğini belirterek “Xavi, Barcelona’da iyi iş çıkardı. Kulübü çok iyi tanıyor. Bana göre kalması doğru bir karar” yorumunda bulundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Carlo Ancelotti az önce duyurdu: Arda Güler her an oynayabilir

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Hepsi Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin