Murat Kurum, Sultangazi’de pazar esnafı ve vatandaşlarla buluştu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Haberin Devamı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Sultangazi ilçesi Habipler Mahallesi semt pazarında pazarcı esnafı ve alışveriş yapan vatandaşlarla bir araya geldi. İstanbul’un üretimin de merkezi olmasını istediklerini belirten Kurum, “İstanbul’da üretimi artıracağız. Üreticilere de destek olacağız. Çiftçilerimize destek vereceğiz’’ şeklinde konuştu.

Habipler pazarında yoğun ilgiyle karşılanan Murat Kurum’a vatandaşlar, 31 Mart seçimlerinde başarı diledi. Kurum’u alnından öpen bir vatandaş, “Hayalimizi gerçekleştirdiniz’’ dedi. Rizeli esnaf ile sohbetin konusu ise Murat Kurum’un bakanlığı döneminde Rize’de yaptığı kentsel dönüşüm çalışmaları oldu. “Hepimizin oyu size. Siz keyfinize bakın’’ diyen pazarcı esnafına Kurum, “Beraber kazanacağız’’ yanıtını verdi.

Haberin Devamı
Murat Kurum, Sultangazide pazar esnafı ve vatandaşlarla buluştu

Kurum, balıkçı tezgahında eline istavrit alan balıkçının “Boğazın incisi, başkanımız birincisi İstanbul’un’’ sözleriyle karşılandı. Semte tramvay isteyen bir vatandaşa Murat Kurum, “Tramvayı bir durak uzatacağız” diye karşılık verdi.

Çocuklara oyuncak dağıtan, vatandaşlarla sohbet eden Murat Kurum’a ziyaretinde AK Parti İstanbul milletvekilleri Hasan Turan, Selman Özboyacı, Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun ve AK Parti Sultangazi İlçe Başkanı Süleyman Yiğitoğlu eşlik etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Murat Kurum, Sultangazi’de pazar esnafı ve vatandaşlarla buluştu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Hepsi Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin