Playboy kurucusu hakkında son eşinden çarpıcı iddialar…

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2017 yılında hayatını kaybeden Playboy’un kurucusu Hugh Hefner’ın 37 yaşındaki son eşi Crystal Harris, Hefner’ın zayıf kalması için kendisini kilo vermesi konusunda rahatsız ettiğini ve büyük sahte göğüslere sahip olmasını istediğini söyledi.

Playboy kurucusu hakkında son eşinden çarpıcı iddialar... - Resim : 1

Ünlü model, 2017’de 91 yaşında ölen Playboy’un kurucusunun, ilişkileri boyunca zayıf kalmasını istediğini ve düzenli olarak bedeni hakkında alaycı yorumlar yaptığını söyledi. Ayrıca ikonik dergi yayıncısının, büyük, sahte göğüslere sahip olmasını istediğini de iddia etti.

Crystal daha önce de Hefner’in agorafobik olduğunu ve halka açık gezilerin çoğundan kaçındığını söylemişti ve görünüşte lüks Playboy malikanesinin çürümüş durumda olduğunu ve kendisi orada yaşarken küflere maruz kaldığını anlatmıştı.

“ONU TAKLİT ETTİM”

2012 yılında Hefner ile evlenen Crystal Harris, birlikte oldukları süre boyunca Hefner’ın nasıl giyinmesini ve nasıl davranmasını istediğini de anlattı, Hefner’ın kendisinden daha çok dikkat çekmemesini istediğini söyledi:

“Sanırım sadece görülmemi ve konuşmamamı, çaresiz kalmamı, küçük olmamı istedi. Bu da işin bir parçası. Kendimi küçülttüm ve sadece Hef’i taklit ettim ve sonunda onun sevdiği şeyleri sevmeye başladım.”

Harris, Hefner’ın boyalı sarı saçlarının arasından daha koyu renkli olanların çıktığını fark ettiğinde, kafasına hafifçe vurarak onları boyamasını hatırlattığını iddia etti.

Playboy kurucusu hakkında son eşinden çarpıcı iddialar... - Resim : 2

“HER ŞEY SAHTE”

Playboy’un yaratıcısının malikanesine taşındığında ise hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını söyledi: “İnsanlar malikanenin inanılmaz bir yer olduğunu düşünüyor ve ben de başlangıçta öyle düşündüm. Her şeyin sahte olduğunu, yağmur yağdığını, içeriye damladığını…”

Ayrıca ilişkilerinin bir noktasında Hefner’in halka açık yerlerde ve malikanesinin dışında uzun süre vakit geçiremediğini de fark ettiğPlayboy kurucusu hakkında skandal iddialar…ini söylüyor:

“Partiler ona geldi, doktorlar ona geldi. Evde yemek yedi. Asla bir restorana gitmek istemedi. Tüm bu paraya ve güce sahip olmak onun için bunu maskelemeyi kolaylaştırıyor; ne zaman dışarı çıksak çok gergin oluyor.”

Playboy kurucusu hakkında son eşinden çarpıcı iddialar... - Resim : 3

Hrris’in iddiaları arasında Hefner’ın, sırt ağrısı için düzenli olarak afyon kullanan ağır bir uyuşturucu kullanıcısı olduğu da yer alıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Playboy kurucusu hakkında son eşinden çarpıcı iddialar…

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Hepsi Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin