Montella’dan dikkat çeken Hakan Çalhanoğlu yorumu: Milan’da çalıştırdığım Hakan’dan farklı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye milli takımı teknik direktörü Vincenzo Montella‘nın bakış açısına göre, pazar akşamı her şeyden önce Hakan Çalhanoğlu ile Kenan Yıldız karşı karşıya gelecek.  

Inter‘de harikalar yaratan hem eski hem de yeni oyuncusu Hakan Çalhanoğlu’nu İtalyan Sky Sport’a değerlendiren Montella İtalyan hoca, “Hakan, Inter’de yeni bir pozisyon buldu, bizimle Milli Takım’da aynı seviyede oynayabilecek mi bilmiyorum, çünkü biz farklı bir oyun oynuyoruz”  diye konuştu.

Montella son olarak, “Şu anda çok iyi bir orta saha oyuncusu çünkü olgun ve fiziksel kalitesini en iyi seviyeye çıkarmayı başarıyor, takım arkadaşlarına liderlik ediyor, gol atıyor, şu anda en iyisi o, oyunu nasıl okuyacağını biliyor, nasıl optimize edeceğini biliyor. Bütün bunları enerji israf etmeden yapıyor. Milan’da çalıştırdığım Hakan’dan farklı, o zaman 6 aylık cezası bittikten sonra takıma dahil olmuştu. Kaybettiği zamanı telafi etmek için büyük bir isteği vardı ama ritme de ihtiyacı vardı. Geldiğinde İtalya’da 10 numara olarak oynadı, bu yüzden düşünmek için daha az zamanı ve alanı vardı. Artık farklı bir oyuncu çünkü Inter’de ve futbolcu olarak da çok gelişti. Her zaman oyunun merkezinde yer alıyor. Takım arkadaşları da ona yardımcı oluyor çünkü sahaya çok iyi yerleştirilmişler.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Montella’dan dikkat çeken Hakan Çalhanoğlu yorumu: Milan’da çalıştırdığım Hakan’dan farklı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Hepsi Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin