‘Terminator’ Almanya’da alıkonuldu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD’nin Los Angeles şehrinden Almanya’nın Münih kentine gelen Terminatör filminin yıldız oyuncusu Arnold Schwarzenegger, havalimanında gümrük şoku yaşadı.

'Terminator' Almanya'da alıkonuldu - Resim : 1

Alman basınında yer alan haberlere göre, Münih Havalimanı’na iniş yapan Schwarzenegger’in yanında bulunan 26 bin euro değerindeki Audemars Piguet marka lüks saatini gümrük yetkililerine bildirmediği fark edildi. Bunun üzerine gümrük yetkilileri tarafından yaklaşık 3 saat alıkonulan Schwarzenegger’e 35 bin euro ceza kesilirken, aktörün ödemeyi kredi kartı ile yapma talebi de reddedildi. Alman gümrük kurallarına göre cezanın yarısının nakit olarak ödenmesi gerektiğini belirten yetkililer, Schwarzenegger’e nakit çekmesi için bankaya kadar eşlik etti. Ünlü ismin cezayı ödedikten sonra serbest bırakıldığı açıklandı.

“VERGİYE TABİ”

Münih Havaalanı Gümrük Müdürlüğü Sözcüsü Thomas Meister konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Schwarzenegger’in saati Avrupa Birliği sınırları içinde satma niyetinin bulunması nedeniyle saat için vergi ödenmesi gerektiğini söyledi. İsviçreli lüks marka Audemars Piguet tarafından Schwarzenegger için özel olarak üretilen saatin Avusturya’nın Kitzbuehel kentinde bir iklim derneği adına düzenlenecek bağış kampanyasında açık arttırmaya çıkarılacağı öğrenildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
‘Terminator’ Almanya’da alıkonuldu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Hepsi Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin