Dev maç öncesinde Juventus’ta Hakan Çalhanoğlu korkusu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İtalya Serie A‘da şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren karşılaşmada Hakan Çalhanoğlu önderliğindeki Inter ile en yakın takipçisi Juventus 4 Şubat Pazar günü karşı karşıya gelecek.

Bu dev karşılaşma öncesi Juventus’un file bekçisi Wojciech Szczesny’den dikkat çeken açıklamalar geldi.

TNT Sports’a açıklamalarda bulunan Polonyalı kaleci, şampiyonluk yolunda çok önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarını fakat maçın sezonu şampiyon tamamlayacak takımı belirlemeyeceğini söyledi.

33 yaşındaki kaleci maç hakkında, “Inter çok güçlü fakat bizden daha güçlü değiller. Tecrübeli bir takım, çok gol atıp az gol yiyorlar. Sezon boyunca iyi iş çıkardılar. Fakat biz oraya evimize iyi bir skorla dönmek için gidiyoruz” ifadelerini kullandı.

Tecrübeli kaleci Inter’in kaptanı milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu’na ise ayrı bir parantez açtı. Milli futbolcu hakkında ‘dünyadaki en iyi penaltıcılardan biri’ yorumunu yapan Szczesny, “Hakan Çalhanoğlu çok iyi bir oyuncu. Dünyadaki en iyi penaltı vuruşçularından birisi, topa nasıl vurulacağını çok iyi biliyor. İstediğiniz kadar çalışın topa iyi vurduğunda penaltıyı kurtarma şansınız yok. Hakan Çalhanoğlu ve Lautaro Martinez’in vuruşlarına özellikle çalışıyorum” ifadelerini kullanarak adeta övgüler yağdırdı.

Inter’in hem Serie A’da hem de UEFA Şampiyonlar Ligi’nde iyi performans göstermesinde önemli rolü olan 29 yaşındaki milli futbolcu bu sezon çıktığı 26 karşılaşmada takımına 11 gol – 3 asistlik katkı sağladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Dev maç öncesinde Juventus’ta Hakan Çalhanoğlu korkusu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Hepsi Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin