“İstanbul Muradına erecek”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Haberin Devamı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dün partisinin grup toplantısında özetle şunları söyledi: “DEM’lenmiş CHP, Anadolu irfanı karşısında mağlup olacaktır. MHP ve Cumhur İttifakı, birbirinden değerli adaylarını kademe kademe açıklamakta. Ayırmadan, ayrışmadan, canla  başla Türkiye için çalışacağız. İstanbul’u CHP’den ve DEM’ci bölücülerin tasallutundan kurtarmak bihakkın vatan borcudur. 31 Mart; 14 ve 28 Mayıs 2023 seçimlerinin tamamlayıcı üçüncü halkası, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin yerel yönetimlerle tam manasıyla eklemlenip kökleşmesinin temin fırsatıdır. İstanbul ‘Murad’ına erecek, Ankara’ya altı ok değil Altınok mühür vuracak, İzmir’de de Dağ’ın sıcaklığı Tuncu eritip savuracaktır.

(Diyarbakır Kulp’da cuma namazı sırasında yaşanan olaylar) Baskı ve dayatmayla şehitlere rahmet dilememek, sonrasında kaymakam şiddet uyguladı bahanesiyle küçücük bir çizikten darp raporu almaya tevessül etmek Müslümanca bir tavır değildir. Müslüman iftira atmaz. Huzurlarınızda Kulp Kaymakamımız Burak Akeller’in tertemiz alnından öpüyor, Müslüman Türk duruşundan dolayı tebrik ediyorum.”

Haberin Devamı

İSVEÇ OYLAMASINA DESTEK VERDİ

Bahçeli, toplantının ardından TBMM Genel Kurul’undaki oylama öncesi gazetecilerin, İsveç’in NATO’ya katılım protokolüne ilişkin soruya “Komisyonda görüşmeler sırasında MHP üyesi arkadaşlarımız, İsveç’e Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ve yönetiminin ortaya koymuş olduğu tavırla özdeşir bir yaklaşımla destek vermiştir. Bu destek Genel Kurul’da da geçerli olacaktır” yanıtını verdi. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
“İstanbul Muradına erecek”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Hepsi Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin