Filistinli kanser hastası, Ankara’da son yolculuğuna uğurlandı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları sırasında tedavi için Ankara’ya getirilen Gazzeli kanser hastası Riyah Mahmoud Muhammed (67), doktorların müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Muhammed’in cenazesi, cenaze namazının ardından Ankara’da toprağa verildi.

Haberin Devamı

Sağlık Bakanlığı tarafından 20 Kasım’da Türkiye’ye getirilen ve Bilkent Şehir Hastanesi’nde tedaviye alınan kanser hastası Riyah Mahmoud Muhammed, 2 ay sonra 20 Ocak’ta doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Muhammed için bugün öğle namazı sonrası Hacı Bayram-ı Veli Camisi’nde cenaze namazı kılındı. Namaza, Keçiören Belediye Başkanı ve AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok ile Ankara Filistin Dayanışma Platformu üyeleri katıldı. Muhammed’in tabutuna Türk bayrağı ve Filistin bayrağı örtüldü. Muhammed’in cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından Karşıya Mezarlığı’nda toprağa verildi.

GAZZE’YE ZİYARET İÇİN GİTMİŞ

Aslen Filistinli olan ancak Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da yaşayan Muhammed’in çatışmalar başlamadan önce aile ziyareti için Gazze‘ye gittiği belirtildi. Çatışmalar sonrası Gazze’de mahsur kalan Muhammed’in, ailesinin girişimleriyle Türkiye’ye getirildiği öğrenildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Filistinli kanser hastası, Ankara’da son yolculuğuna uğurlandı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Hepsi Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin