İzmir’de markete giderken dehşeti yaşadı! Silahlı kavganın ortasında kaldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Haberin Devamı

Olay dün akşam saat 18.00 sıralarında, Adalet Mahallesi 1593/9 Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, B.M. ile kimliği tespit edilemeyen bir kişi arasında sokakta tartışma başladı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi sonucunda silahlar çekildi. Kimliği tespit edilemeyen kişi, B.M.’ye tabancayla ateş ederek bacağından yaraladı ve olay yerinden kaçtı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, B.M.’yi ambulansla Bayraklı Şehir Hastanesi’ne sevk etti. B.M.’ye ait olan ruhsatsız tabanca polis ekipleri tarafından olay yerinde bulunurken, yaralı hastanede tedavi altına alındı.

KALKAN OLARAK KULLANILAN KADIN EKMEK ALMAYA GİDİYORMUŞ

İki kişi arasındaki silahlı düello ve yaralama anı, çevredeki güvenlik kamerası ve bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülenmişti. Görüntülerde, B.M.’nin elindeki tabancayla koştuğu, daha sonra sokakta bulunan bir kadını kalkan olarak kullanarak diğer şüpheli ile birbirlerine tabanca gösterdiği anlar ile arbede sırasında diğer şüphelinin B.M.’yi tabancayla vurarak bacağından yaraladığı ve olay yerinden kaçtığı anlar da görüntülenmişti. Olayda kalkan olarak kullanılan kadının mahalle sakinlerinden Ö.Ş., olduğu ve markete ekmek almaya gittiği esnada olayın gerçekleştiği öğrenildi.
Öte yandan, silahla yaralama olayına karışan ve kaçan zanlı ise polis ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucunda kimliği tespit edilerek suç aleti tabancayla birlikte yakalandı. Gözaltına alınan T.Y.’nin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İzmir’de markete giderken dehşeti yaşadı! Silahlı kavganın ortasında kaldı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Hepsi Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin