Şehitlere tüm okullarda saygı duruşu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Haberin Devamı

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından alınan karar doğrultusunda, 12 Ocak’ta şehit düşen askerler için 81 ilde tüm okullarda bayrak töreninde bir dakikalık saygı duruşu yapıldı. Bakan Yusuf Tekin, Ankara Altındağ Esenevler Şehit İbrahim Ateş Anadolu Lisesi’nde düzenlenen bayrak törenine katılarak öğrenci ve öğretmenlerle birlikte şehitler için saygı duruşunda bulundu. Bakan Tekin, törenin ardından şöyle konuştu:

Şehitlere tüm okullarda saygı duruşu

VATANA SAHİP ÇIKMA BİLİNCİ

“Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün şehitlerimizin bu ülke için fedakârlık yapmış, çaba sarf etmiş bütün atalarımızın, büyüklerimizin mekânları cennet olsun. Bugün sabah Türkiye genelinde bütün okullarımızda çocuklarımızın bu duygularını taze tutacak, çocuklarımızın bu vatana sahip çıkma bilincini sağlayacak bir farkındalık oluşturmaya çalıştık. Bu ülke yediden yetmişe bütün gençleriyle, vatandaşlarıyla bir bütün olarak vatan toprağını savunacaktır, her türlü fedakârlığı da yapacaktır.”

Haberin Devamı
Şehitlere tüm okullarda saygı duruşu

BAYRAKLARLA GELDİLER

Töreni takip ettiğimiz İstanbul Şişli Nilüfer Hatun Ortaokulu’ndaki törene İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Murat Mücahit Yentür, Şişli İlçe Milli Eğitim Müdürü Sevgi Yücel ve okul idarecileri de katıldı. Bir dakikalık saygı duruşunda bulunan öğrenciler hep birlikte coşkuyla İstiklal Marşı’nı okudu ve ellerindeki Türk bayraklarını sallayarak sınıflarına girdi.                           

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Şehitlere tüm okullarda saygı duruşu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Hepsi Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin