Dâhiler gözü kapalı bile çözüyor! Resimdeki kirpilerden hangisinin farklı olduğunu 6 saniyede bulanların IQ seviyesi 130’dan yüksek çıkıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Optik illüzyonlu bir zeka testi ile daha karşınızdayız. Görsel zekanızı ve bilişsel yeteneklerinizi ölçen bu zeka bulmacasında bir sayfa dolusu kirpi bulunuyor. 

Birbirinin tıpatıp aynısı olan kirpilerden biri diğerlerinden farklı. Sizlerden istenen ise farklı kirpiyi 6 saniyede bulmanız. Sadece bir dahi bu görseldeki farklı kirpiyi 6 saniyede buluyor.

Dâhiler gözü kapalı bile çözüyor! Resimdeki kirpilerden hangisinin farklı olduğunu 6 saniyede bulanların IQ seviyesi 130'dan yüksek çıkıyor - Resim : 1

Resimdeki farklı nesneyi 6 saniyelik süre içerisinde bulmayı başaranları tebrik ederiz. Bu sizin yüksek IQ’lu olduğunuzu gösteriyor. 

Eğer resimdeki farklı kirpiyi 6 saniyede bulamadıysanız o halde üzülmenize gerek yok. Sorunun doğru yanıtı haberimizin devamında sizleri bekliyor.

Resme dikkatli şekilde bakarsanız görsellerden birinin diğerlerine göre daha farklı yapıda olduğunu fark edeceksiniz. Bu farkı anlamak için detayları dikkatlice incelemeniz gerekiyor.

6 saniyede sonuca ulaşamayanlar için doğru yanıt aşağıda…

Bir zeka bulmacası olan bu görselde farklı nesneyi bulmak için detayları dikkatlice incelemeniz gerekiyor. Resimdeki farklı nesneyi sadece yüksek IQ’su olanlar buluyor. Eğer sizlerde ilk bakışta bu resimdeki farklı nesneyi bulmayı başardıysanız o halde görsel zekanız ve bilişsel yetenekleriniz gelişmiş demektir.

Eğer zeka bulmacasında farklı kirpiyi henüz bulamadıysanız o halde işte doğru yanıt:

Dâhiler gözü kapalı bile çözüyor! Resimdeki kirpilerden hangisinin farklı olduğunu 6 saniyede bulanların IQ seviyesi 130'dan yüksek çıkıyor - Resim : 5

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Dâhiler gözü kapalı bile çözüyor! Resimdeki kirpilerden hangisinin farklı olduğunu 6 saniyede bulanların IQ seviyesi 130’dan yüksek çıkıyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Hepsi Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin