Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul adayını Pazar günü öğreneceksiniz

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayını pazar günü açıklayacaklarını söyledi.

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi’nin yanında yapımı devam eden AK Parti Konferans Salonu inşaatında inceleme yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, çıkışta basın mensuplarının yerel seçim çalışmalarına ilişkin sorularını cevapladı.

Erdoğan, “İstanbul adayınızı pazar günü duyacak mıyız?” sorusuna, “Duyacaksınız” cevabını verdi. Erdoğan, “Sürpriz bir isim mi olacak yoksa kendisini tanıyor muyuz?” sorusuna ise “Çok ayıp. Bizim yapacağımız açıklamalarda A’dan Z’ye hepsi hem sürprizdir hem de inşallah partimizin yerel yönetim seçimlerindeki kazanma azminin ifadesi olacak, hepsi” diyerek cevap verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul adayını Pazar günü öğreneceksiniz
Haberin Devamı

“ANKARA ADAYINI, ANKARA’DA AÇIKLAYACAĞIZ”

Erdoğan, “Ankara, adayını Ankara’ya mı bırakırsınız?” sorusu üzerine de “Onu da Ankara’ya bırakıyoruz. Onu da Ankara’da açıklayacağız” dedi.

Erdoğan, seçim beyannamesini de Ankara’da yeni yapılan konferans salonunda 15 Ocak’ta açıklayacaklarını belirterek, “Bu güzel salonumuzu göreceksiniz. Güzel salonumuzda sizlere bu strateji belgemizi açıklayacağız” diye konuştu. Erdoğan, “Pazar günü kaç il adayı açıklanır?” sorusuna, “Hemen hemen yarıya yakınını açıklarız” cevabını verirken, “Sizin keyfinizi de çok iyi gördük” cümlesi üzerine de “Her zamanki gibi” yanıtını verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul adayını Pazar günü öğreneceksiniz

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Hepsi Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin