Fatih Terim’den oyuncularına ilk sözler: “İkinci olmak başarı değildir”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türk futbolunun efsanevi isimlerinden Fatih Terim, Yunanistan Süper Ligi ekiplerinden Panathinaikos ile sözleşme imzalamıştı.

Yunan ekibiyle dün ilk idmanına çıkan deneyimli teknik adam, takımla tanışma toplantısında oyuncularıyla bir konuşma gerçekleştirdi.

Yunan basınından Sportime’da Fatih Terim’in oyuncularıyla yaptığı konuşmanın detayları yer aldı.

70 yaşındaki teknik adam, 2. olmanın bir başarı olarak kabul edilemeyeceğini ve şampiyon olmak için ellerinden geleni yapmaları gerektiğini belirterek şunları söyledi:

“Herkese iyi akşamlar. Her şey çok çabuk gerçekleşti. 2 gün önce başkan geldi ve benimle iletişime geçti ve bugün sizlerle birlikte antrenmandayız.

“TAKIM BİZİM AİLEMİZDİR”

Çoğunuzu tanıyorum, geri kalanınızı birlikte çalışarak tanıyacağım. Şunu bilmenizi isterim ki; oyuncularımı severim ve her zaman onları korurum. Eğer söyleyecek bir sözüm varsa bunu herkesin içinde değil baş başa yapacağımız konuşmada söylerim. Bu yüzden arkamdan bir şey söylenmesini istemem. Takım bizim ailemizdir.

“İKİNCİ OLMAK BAŞARI DEĞİLDİR”

İkinci olmak başarı değildir. Sadece ilk sırada tamamlamak başarıdır. Tercih ettiğim forma numarasında bile 1 numaralı formayı almak isterim. Takım yıllardır şampiyon olamadı ve önemli anlar için tecrübeye ihtiyacımız var. Kaybedersek benim suçum, kazanırsak sizin başarınız.

“KAYBETSEK BİLE TÜM GÜCÜMÜZLE SAVAŞMALIYIZ”

Sizlere güveniyorum. Oynamadığınızda veya oyundan alındığınızda duygularınızı göstermeyin. Bu beni rahatsız eder ve hayal kırıklığına uğratır. Kapım her zaman sizlere açık. Şampiyon olmak ve Şampiyonlar Ligi marşını duymak için sahada her şeyi vermeliyiz. Kötü oynarken bile. Puan kaybetsek bile, tüm gücümüzle savaşmalıyız. Gerçekten sizlerle çalışmayı istiyorum. Başkan gelip bana çalışmaya hazır olup olmadığımı sorduğunda hemen o anda ‘Evet’ cevabını verdim ve her şey bu şekilde hızlıca gelişti.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Fatih Terim’den oyuncularına ilk sözler: “İkinci olmak başarı değildir”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Hepsi Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin