Fenerbahçeli Yönetici Selahattin Baki açıkladı: “Yabancı hakem istedik…”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe Spor Kulübü yöneticilerinden Selahattin Baki, 29 Aralık Cuma günü Suudi Arabistan‘da Galatasaray ile yapacakları Süper Kupa maçının öncesinde katıldığı bir programda açıklamalarda bulundu.

Selahattin Baki, YouTube platformunda yayın yapan Hodri Meydan isimli kanaldaki programa konuk oldu. Baki, Galatasaray karşılaşmasında yabancı hakem görevlendirilmesi talebinde bulunduklarını açıkladı.

Selahattin Baki, yabancı hakem taleplerinin kabul görmediğini vurgulayarak şunları söyledi:

“Ne söyleyebiliriz ki? Dünkü maçta yaşananları izleyip, son derece centilmence ve tansiyonu düşük bir ortamdan herkes el sıkışıp ayrıldıktan sonra, Galatasaraylı yöneticilerin yaptığı manipülasyona dur demek istedik.

Ülkenin böyle kritik dönemlerinde biz camia refleksi olarak maçlardan sonra pek konuşmayız. Spor bakanımızın bile sorumluluk üstlendiği bu dönemde, yalan olduğu görüntülerle sabit bir pozisyon üzerinden manipülasyon yapmak gerçekten inanılmaz. Algı konusunda gerçekten onları tebrik ediyorum. Yöneticiler değişiyor, tavır değişmiyor. Bu algılar bir camia geleneği olmuş.

Suudi Arabistan’da önemli bir derbiye çıkacağız. Biz yabancı hakem başvurusunda bulunduk. Bu derbi, dünya çapında bir derbi. Belki de ilk defa yabancıların ilgisini çekebilecek bir duruma geldi. Biz o maçı, ülkemizdeki saçmalıklardan uzak bir şekilde oynamak için yabancı hakem istedik. Verile verile Abdulkadir Bitigen verildi.”

Kaynak: Haber Global TV

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Fenerbahçeli Yönetici Selahattin Baki açıkladı: “Yabancı hakem istedik…”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Hepsi Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin