Feyyaz Uçar’dan flaş Sergen Yalçın itirafı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Rıza Çalımbay’la yollarını ayırdıktan sonra teknik direktör arayışlarına hız veren Beşiktaş‘ın ismi pek çok antrenörle anılıyor.

Siyah-beyazlılarda, Alanyaspor’a karşı alınan 3-1’lik mağlubiyetin ardından tribünlerden ‘Sergen Yalçın‘ sesleri yükselmişti.

Beşiktaş Yönetici Feyyaz Uçar da Süper Lig‘in 18. haftasında deplasmanda Hatayspor’u yendikleri karşılaşmanın ardından flaş açıklamalarda bulundu.

Uçar, Sergen Yalçın ile de görüştüklerini itiraf ederek şu ifadeleri kullandı:

“Beşiktaş üst üste 3 maç yenilemez. Çocuklar çok istekli ve arzuluydu. Bizim için ümit verdiler. Böyle mücadele etmeleri gelecek adına umut verici.

“SERGEN YALÇIN OLUNCA DAYANAMADIM”

Teknik direktörler ile görüşüldü. Doğru kararı vermek istiyoruz. Kasımpaşa maçına yeni hoca ile çıkmak istiyoruz. Bu hafta içerisinde birkaç hoca ile daha görüşeceğiz. Sergen Yalçın, Beşiktaş’ın evladı adaylar arasında var. İsim söylememem lazımdı ama Beşiktaş’ın çocuğu olunca, insan dayanamıyor.

Rıza Çalımbay ile biz ayrılamayız. Bizim kader birliğimiz var. Bu profesyonel bir şey. Sadece Beşiktaş’ın teknik direktörlüğünden ayrıldı. İnşallah ileride yine beraber çalışacağız.”

Sergen Yalçın, Ocak 2020 ve Aralık 2021 tarihleri arasında Siyah-beyazlı takımda görev almıştı. Sergen Yalçın yönetimindeki Beşiktaş 2020-2021 sezonunda Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası’nda şampiyonluk sevinci yaşamıştı.

Sergen Yalçın, Beşiktaş’ın başında toplamda 79 karşılaşmada görev yaparken maç başına 1.84’lük puan ortalaması tutturmuştu.

Kaynak: Haber Global TV

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Feyyaz Uçar’dan flaş Sergen Yalçın itirafı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Hepsi Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin