Diyarbakır’da evlat nöbetindeki bir anne daha çocuğuna kavuştu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Diyarbakır’da 2013’te terör örgütü PKK’nın kandırıp, kaçırdığı Z.C., jandarmanın ikna çabaları ile teslim oldu. Böylece Diyarbakır’da evlat nöbeti tutup, çocuklarına kavuşan aile sayısı 49’a ulaştı. Hayriye C., “Kızım okula gidiyordu. 17 yaşındaydı, kandırıp, götürmüşlerdi. Allah, devletimizden, polisimizden razı olsun. Sevinçten ağlıyorum” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı ve İstihbarat Komutanlığı İkna Süreci Uzmanları’nca (İSU) yapılan müşterek ikna çalışmaları sonucunda; 2013’te terör örgütü PKK’nın kandırıp, kaçırdığı Z. C., dün Şırnak Habur Sınır Kapısı’nda güvenlik güçlerine teslim oldu. Z.C., Diyarbakır Valiliği İçkale Yerleşkesi’nde annesi Hayriye, amcası ve erkek kardeşi ile buluşturuldu. Diyarbakır’da evlat nöbeti tutan annelerden biri de olan Hayriye C., “Kızım okula gidiyordu. 17 yaşındaydı, kandırıp, götürmüşlerdi. Allah, devletimizden, polisimizden razı olsun. Sevinçten ağlıyorum” dedi. Z.C. ise “İl Jandarma Komutanlığı’na teşekkür ediyorum, yardımcı oldular.

Beni ailemle buluşturdular. Hepsine gerçekten teşekkür ediyorum. En çok aileme, anneme, kardeşime özlem duydum” diye konuştu. Z.C.’nin teslim olması ile Diyarbakır‘da evlat nöbeti tutup, çocuklarına kavuşan aile sayısı da 49’a ulaştı. (DHA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Diyarbakır’da evlat nöbetindeki bir anne daha çocuğuna kavuştu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Hepsi Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin